VERKOOP & DISTRIBUTIE VAN DE ROYAL BLUE COLLECTION

logo webshop   Associates Des Arts is sales- & business services partner van Royal Blue Collection en verantwoordelijk voor verkoop en de uitrol en het beheer van het Reseller Business Programma van Royal Blue Collection. 

Met ons merk Royal Blue Collection timmeren we sinds 2012 hard aan de weg. We zijn in de afgelopen jaren flink gegroeid tot het bedrijf wat er nu staat en hier zijn we erg trots op. We willen deze groei voortzetten en verdere internationale uitbreiding realiseren. En dat doen we in samenwerking met ondernemers die actief zijn in de kunst- & interieurbranche.

Wij zijn op zoek naar Ondernemers met dezelfde visie als Royal Blue Collection en goede, eerlijke producten maken en verkopen die passen binnen een karaktervolle luxe lifestyle. Ondernemers die de meerwaarde van de bijzondere collectie van de Royal Blue Collection inzien en deze willen opnemen in hun assortiment.

Ons Reseller Business Programma bestaat uit twee elkaar aanvullende maar separate onderdelen.

  1. Het online reseller programma. Met dit programma bieden wij de ondernemer een webshop in zijn/haar stijl, gerelateerd aan het Royal Blue Collection domein. Deze webshop is uitsluitend voor deze ondernemer, wordt volledig door ons beheerd en ondersteunt dropshipping en verschillende betalingsmethodes. Voorraadbeheer, logistiek en financiële afhandeling worden door ons uitgevoerd. De ondernemer kan zich volledig focussen op marketing en de webshop onder de aandacht brengen in zijn/haar netwerk.

  2. Het fysieke reseller programma. Dit programma is gericht op ondernemers die beschikken over een fysieke locatie waar zij producten verkopen, zoals een winkel of showroom. Deze ondernemer neemt (een selectie van) de Royal Blue Collection objecten op in zijn assortiment. Aanvullend kunnen deze ondernemers natuurlijk ook met ons samenwerking op basis van het online resellerprogramma 

Wij gaan voor samenwerkingen die voor iedere partij duidelijke voordelen heeft. Ondernemers die geinteresserd zijn in ons Reseller Business Programma kunnen via onderstaand formulier rechtstreeks contact opnemen met Associates Des Arts voor verdere informatie.

Ik wil graag meer informatie over het Reseller Business Programma ontvangen

Invalid Input

Invalid Input

Invalid email address.

Invalid Input

Ongeldige invoer