RELATIEGESCHENKEN ROYAL BLUE COLLECTION

Als relatiegeschenk doen de kunstobjecten van de Royal Blue Collection het enorm goed. Elke appel uit de collectie is een uniek kunstobject, verenigt traditioneel Delfts blauw met hedendaagse kunst. Het is Hollands handwerk, gerealiseerd door de Porceleyne Fles.

Ongeacht het aantal; de service is steeds excellent. Royal Blue Collection is klaar om de appel te customizen volgens uw specifieke wensen. Een custom made appel kan in verschillende maten en variaties geleverd worden, zowel handgeschilderd als in hogere aantallen geproduceerd. Uw wensen kunnen wij, voor uw bedrijf, elegant vertalen in een custom made decoratie. Een perfecte vertaling van traditioneel Delts blauw naar een keramiek eigentijds object. 

De variatie in stijl en decoratie, te ontwerpen door de meesterschilder van Royal Delft, maken uw appel een prachtig, elegant relatiegeschenk. Uw bedrijf wordt waardig vertegenwoordigd. Uw relatiegeschenk is een Royal Gift of Art.

Wenst u meer informatie over de afmetingen, de mogelijkheden en de prijzen? Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen contact met u op.

Image

Ik wil graag informatie betreffende Royal Blue Collection relatiegeschenken ontvangen

Invalid Input

Invalid Input

Invalid email address.

Invalid Input

Ongeldige invoer