ROYAL BLUE COLLECTION

Keramische kunst van de allerhoogste kwaliteit

Image

De sprankelende collection kwam voort uit het vertrouwde InsideOut Luxury. Sabine Struycken, interieurarchitect en kunstliefhebber, ontwikkelde als front lady van InsideOut Luxury een excellent gevoel voor schoonheid en smaak. Als interieur-expert met een grote tactiele begaafdheid initieerde Sabine in 2012 Royal Blue Collection.

‘Afgerond, zoals het moet zijn’. Dat is voor Sabine Struycken de definitie van volmaakt. De ronde vorm van de appel komt tegemoet aan de filosofische gedachte van de oneindigheid. Door Royal Blue Collection vastgelegd in excellent kostbaar keramiek van de allerhoogste kwaliteit.
Geïnspireerd door de appel, het symbool van de aarde, creëert Royal Blue Collection kunstvoorwerpen van de allerhoogste kwaliteit. Royal Blue Collection doet dat in collegiale en respectvolle samenwerking met het vermaarde Royal Delft.

Authenticiteit komt voort uit het hart. De feeërieke afbeelding en het dessin zijn handgemaakt door magnifieke kunstenaars, verbonden aan Royal Delft en geïnspireerd door Sabine Struycken.
De Royal Blue Collection streeft met al haar samenwerkende partners naar volmaakte schoonheid.

In uw interieur of kunstcollectie komt een uniek object van Royal Blue Collection volledig tot zijn recht.

Royal Blue Collection, Reseller Business Program

Royal Blue Collection, Masters of Luxury 2017

Royal Blue Collection, Design Londin 2017

Royal Blue Collection Kasteel Groeneveld 2017

Royal Blue Collection is gepassioneerd door de kunst van handgemaakt keramiek. De objecten zijn het resultaat van het toegewijde vakmanschap van de excellente pottenbakkers. De collectie is zeer bijzonder. 

Royal Blue Collection heeft ervoor gekozen om trouw te blijven aan De Koninklijke Porceleyne Fles, opgericht in 1653 en de enig overgebleven Delftse aardewerkfabriek uit de 17e eeuw. Eeuwenlange traditie, met de blik vooruit. Hierdoor draagt de Royal Blue Collection bij tot het in stand houden van dit bijzondere handschilderwerk.

Royal Blue Collection vindt het belangrijk niet alleen te nemen, maar ook om te geven. Wij vinden het onze verantwoording om iets te doen voor de jonge mensen in de educatieve fase van hun leven.
Daarom steunt Royal Blue Collection The Netherland-America Foundation met de volgende missie:
Building on the enduring heritage and values shared between the peoples of the Netherlands and the United States, the Netherland-America Foundation (NAF) seeks to further strengthen the bonds between our two countries through exchange in the arts, sciences, education, business and public affairs.

Vanwege deze heldere missie koos Royal Blue Collection ervoor deze sympathieke non-profit foundation te steunen. Jonge mensen krijgen de kans internationaal te studeren middels een uitwisseling tussenstudenten van Nederlandse en Amerikaanse universiteiten.
Kijkt u eens op http://thenaf.org/
Royal Blue Collection
Een uniek huwelijkscadeau.
Een kraamcadeau met een symbolische waarde.
Een bijzonder kunstobject voor je vitrine.
Een kunstvoorwerp waarmee u uw echtgenote verrast.

DE COLLECTIE

ARTIST EDITIE

Image

KLANTWENS GEMAAKT

Image