Royal Blue Collection is klaar om de appel te customizen volgens uw specifieke wensen. Een perfecte vertaling van traditioneel Delts blauw naar een keramiek eigentijds object.

Royal Blue Collection is een collectie van verschillende maten appels, exclusief ontworpen voor InsideOut Luxury. De appels zijn elk een uniek kunstobject en verenigen traditioneel Delfts blauw in hedendaagse art.

Elk object draagt een rijke geschiedenis mee en vertegenwoordigd traditioneel Hollands handwerk, gerealiseerd door de Porceleyne Fles.

Dit maakt het object tot een Royal Gift of Art.

De variatie in stijl en decoratie, ontworpen door de meesterschilder van Royal Delft, maken de appel een prachtig, elegant company gift. Uw bedrijf wordt waardig vertegenwoordigd.

Een custom made appel kan in verschillende maten en variaties geleverd worden, zowel handgeschilderd als in hogere aantallen geproduceerd.

Of u nu een bedrijf heeft of dat u particulier bent, uw wensen kunnen wij elegant vertalen in een custom made decoratie.

Wenst u meer informatie over de afmetingen, de mogelijkheden en de prijzen? Vul dan het formulier hieronder in en we nemen contact met u op.

Image

Deze appel vervaardigde Royal Blue Collection
als relatiegeschenk voor de KLM

Ik wil graag informatie betreffende customizing ontvangen

Invalid Input

Invalid Input

Invalid email address.

Invalid Input

Ongeldige invoer