Elke handbeschilderde keramieken appel van Royal Blue Collectie is een uniek kunstwerk met een rijke symboliek. De combinatie van de keramische sculpturen en de artistieke decoratie door Royal Delft, creëert een bijzondere verbinding. Herkenbare Nederlandse Delfts blauw met een moderne vormgeving.

Een handgeschilderd object kunt u aanschaffen als kunstwerk van 30 centimeter. Dit object doet het geweldig op een lage kast of in een prachtige vitrine. Een ware eye catcher in uw huis.

Iets groter maar even verfijnd is de appel van Royal Blue Collection met de doorsnede van 47 centimeter. Uw handpalm past bij de koele rondingen van dit exclusieve object. Een heerlijk kunststuk voor een prominente plek in uw woning of kantoor.

Royal Blue Collection is trots op de appel van 85 centimeter. Zowel robuust als elegant neemt deze porseleinen vrucht haar verdiende plaats in. Bescheiden en tevens zichtbaar, exact zoals de appel is.

Tactiel als u bent zullen uw vingertoppen steeds opnieuw langs de porseleinen rondingen strelen.

Een gepersonaliseerde verpakking maakt het geschenk compleet.

Logo DLD jpg websites klein

   

  

 

Als u doorklikt op een appel in de hieronder getoonde collectie van de Artist Edtion komt u in de online gallery van Dutch Luxury Design waar u deze kunt aanschaffen. 

 

Blossom 35 cm
Touch of Gold

Peacock 35 cm
Touch of Gold